SAMEN LIJST OCT2018

SAMEN maakt lijst bekend voor Oudergem

SAMEN maakt de lijst bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen.  “Met heel veel trots en goesting stel ik onze lijst voor”, zegt Dirk Hoornaert schepen voor Nederlandstalige Aangelegenheden en lijsttrekker van SAMEN. “We hebben de afgelopen 36 jaar op een betrouwbare, coherente en respectvolle manier hard gewerkt aan onze gemeente. De voorbije legislatuur hebben we intensief en constructief meegewerkt aan het beleid en kunnen we erg mooie resultaten voorleggen. We zijn een betrouwbare en efficiënte coalitiepartner. We willen graag op dit elan verdergaan”, aldus Hoornaert. Hiermee speelt hij in op de wens van Didier Gosuin, burgemeester, om na de verkiezingen opnieuw SAMEN aan boord van de meerderheid te nemen. Een nuttige Nederlandstalige stem in Oudergem zal er dus één voor SAMEN zijn. (Zie artikel in  La Capitale van 26 juni 2018)

SAMEN bestaat uit Onafhankelijken, sp.a en CD&V. “Het is een sterke ploeg, diepgeworteld in het hart van onze gemeente en onze gemeenschap. Onze kandidaten staan voor ervaring en vernieuwing, FCL_6349
een perfect evenwicht tussen vrouwen en mannen. Met een Franstalige kandidate, een Nederlander en iemand van Marokkaanse origine bewijzen we dat we een inclusief beleid willen voeren dat zich niet beperkt tot Nederlandstaligen” zo stelt Dirk Hoornaert.

De slogan voor SAMEN deze legislatuur is dan ook
“SAMEN – Een hart voor Oudergem – Au coeur d’Auderghem”.

logo color full

Dit bericht werd geplaatst in 1160: algemeen nieuws, nouvelles générales, general news items. Bookmark de permalink .